Spolecnost Netflix Zverejnila Vysledky Sveho Hospodareni Za 2q Jeji Akcie Oslabuji O 11 23 82700

0
Rate this post

Co je Netflix

Vaši přátelé jsou technologičtější než vy, to se musí přiznat. Večer, když se vrátí z práce, sledují filmy a televizní seriály na Netflixu a stráví příjemný večer na pohovce. Nejste příliš obeznámeni s PC světem, rádi byste domovská stránka se dozvěděli více o tomto tématu: co je Netflix? Jak to funguje? Je možnost si to zdarma vyzkoušet?

Pokud si kladete tyto otázky, pak vězte, že jste na správném místě. V následujících řádcích byste ve skutečnosti měli být schopni najít všechny odpovědi týkající se Netflixu, jeho cen a jeho fungování na všech kompatibilních zařízeních (předpokládám, že jich už bude tolik!).

Vše, co potřebujete

Je tedy postupovat podle pokynů, které vám poskytnu v tomto mém průvodci. Udělejte si pohodlí a pozorně si přečtěte, co se vám chystám vysvětlit; uvidíte, že bude užitečné mít jasnější představy o tom, co je Netflix a jak jej používat.

Dobré pokračování!

Než se podrobně podíváme na to, jak Netflix funguje, musíme na toto téma vnést trochu světla. První věc, kterou potřebujete vědět, je, že Netflix je platforma pro používání multimediálního zábavního obsahu, která legálně nabízí sledování produktů, jako jsou filmy, televizní seriály, pořady, dokumenty streamované přes internet v režimu na vyžádání.

Vše, co potřebujete

  • To znamená, že Netflix není jako televize, kde je každý den program rozdělený do časových úseků.
  • Netflix je platforma, která již obsahuje obsah dostupný ke sledování kdykoli během dne a nový obsah je pravidelně přidáván.
  • Dále jsou produkty Netflix distribuovány s možností prohlížení v italštině nebo i v jiných cizích jazycích a s možností aktivace titulků.

Netflix je jednou z nejpopulárnějších streamovacích platforem a je to placená služba, kterou lze předplatit měsíčním předplatným; neexistuje však žádná smluvní povinnost, proto je možné předplatné kdykoli zrušit.

Dávejte si pozor na každého, kdo vám řekne, že existují metody, které vám umožňují používat Netflix bez placení za předplatné. Neexistuje žádný legální způsob, jak si užít neomezený Netflix zcela zdarma. Jediný způsob využití služby bez placení je dán možností využití dárkových karet a některých akcí od poskytovatelů internetu.

Co je kompatibilita na Netflixu

Jak jsem vám již vysvětlil, Netflix je služba pro využívání zábavního obsahu, která funguje přes internet.

Platforma je tedy optimalizována pro použití přes počítačový prohlížeč, ale je možné službu používat i na mobilních zařízeních Android a iOS/iPadOS díky dedikované aplikaci a na TV prostřednictvím mnoha dalších zařízení.

Jedna ze silných stránek Netflixu se týká právě jeho šíření: kromě možnosti používat jeho obsah přes web a prostřednictvím aplikace pro chytré telefony a tablety je Netflix dostupný na mnoha zařízeních: Smart TV, videoherní konzole (např. ).

Kompletní seznam zařízení podporovaných Netflixem (který najdete na tomto odkazu) dále zahrnuje Google Chromecast, Amazon Fire TV Stick/Cube, Apple TV, NOW Smart Stick, TIMVISION nebo Sky Q dekodéry, Blu-ray přehrávače a systémy domácího kina .

Pro používání Netflixu je přítomnost připojení k internetu povinná a podle údajů Netflixu je minimální požadovaná šířka pásma rychlost alespoň 1 Mbps, ale doporučuje se vyšší rychlost. Rychlost svého internetového připojení můžete otestovat na webu

Přímo od Netflixu

Pokud naopak chcete přehrávat multimediální obsah ve vysokém rozlišení, požadované připojení je minimálně 3 Mbps. Toto číslo se samozřejmě zvyšuje, pokud mluvíme o Full HD (5 Mbps) a pro UltraHD (15 Mbps.)

Pokud jde o další typy minimálních požadavků, protože Netflix je přístupný také prostřednictvím webového prohlížeče, neexistují žádné zvláštní požadavky z hardwarového hlediska.

Přímo od Netflixu

Služba je optimalizována pro hlavní prohlížeče pro surfování na internetu a pro používání obsahu není třeba instalovat žádné pluginy. Samozřejmě vás zvu k zobrazení této části centra nápovědy Netflix, která odkazuje na požadavky vyžadované každým webovým prohlížečem na základě jejich verze.

Jak jsem předpokládal

Netflix je placená služba, kterou lze používat pouze po zaplacení měsíčního předplatného (s bezplatnou zkušební verzí, během propagačních období). Společnost založená Reedem Hastingsem však nabízí tři různé plány, ve skutečnosti se snaží vyhovět různým typům potřeb.

Standardní tarif s reklamou (5,49 EUR/měsíc): jedná se o nejlevnější tarif, který umožňuje sledování obsahu v rozlišení Full HD s komerčními přestávkami. Obsah lze přehrávat na dvou zařízeních pozitiv najednou a nelze je stáhnout pro offline prohlížení.

Základní plán (7,99 eur/měsíc): toto je plán, který vám umožňuje prohlížet obsah distribuovaný na Netflixu bez reklamy v HD rozlišení.

Obsah lze přehrávat a stahovat pouze na 1 zařízení současně

Standardní plán (12,99 EUR/měsíc): toto je plán, který nabízí obsah Netflix I n Rozlišení Full HD. Tento plán také umožňuje přehrávat různý obsah na 2 zařízeních současně.

Prémiový plán (17,99 EUR/měsíc): tento plán je určen pro ty, kteří si chtějí užít obsah Netflix ve vysokém rozlišení (UltraHD/4K) s HDR a prostorovým zvukem.

Přehrávání může probíhat současně až ze 4 zařízení. Je třeba poznamenat, že podmínky používání služby neumožňují sdílení účtu Netflix s lidmi, kteří nejsou součástí vaší domácnosti.

S tarify Standard a Premium máte možnost přidat další uživatele mimo domácnost za příplatek 4,99 EUR měsíčně.

Navíc můžete také získat plán Netflix díky dalším službám: například u Sky Q si můžete přidat možnost Entertainment Plus a sledovat také Netflix, stejně jako to můžete udělat s nabídkami optických vláken od TIM a Vodafone. Více informací najdete v polích níže a v mém návodu, jak zdarma sledovat Netflix.